Deelnemen

Ben je fabrikant en/of supplier van promotionele producten? Dan kun je exposeren op De Leveranciersdagen, waarmee je direct in contact komt met directies en medewerkers van bedrijven (uit binnen- en buitenland), die promotionele producten en diensten leveren aan eindgebruikers.

In een professionele en relaxte ambiance kun je op De Leveranciersdagen het contact met bestaande klanten intensiveren en nieuwe relaties ontmoeten. De organisatie ondersteunt je deelname met een professionele begeleiding en de inzet van diverse media zoals PromZ Vak en de branchevereniging PPP voor het werven van bezoekers.

Bewerkbaar deelnameformulier

Verzeker je plek

Er is beperkte ruimte beschikbaar, dus stuur je inschrijfformulier naar promz@hetportaal.com om je plek op de beurs veilig te stellen.

Of neem contact op met één van onze accountmanagers en bespreek de deelnamemogelijkheden.

Heb je een vraag? Je kunt ons telefonisch bereiken via 075-6475747 of stuur ons een email naar promz@hetportaal.com.

Bekijk de plattegrond van De Leveranciersdagen 2024

Extra exposure mogelijkheden

Als standhouder van De Leveranciersdagen wil jij zoveel mogelijk in het zicht zijn bij je klanten. Een manier om dit te bereiken is deelname aan deze beurs.

PromZ ondersteunt jouw deelname met een professionele organisatie, begeleiding en de inzet van diverse media voor het werven van bezoekers. Naast de gratis mogelijkheden (welke in de standprijs zitten inbegrepen) zijn er ook een aantal extra mogelijkheden.

Promotiematerialen

Download onderstaand alle media die nodig zijn om uw deelname aan De Leveranciersdagen 2022 te promoten.

Op zoek naar persoonlijke banners met verwijzing naar uw stand of andere materialen die niet op deze pagina staan? Contacteer rechtstreeks via melanie@hetportaal.com

Neem contact op

Het Portaal Media
Veerdijk 40H
1531 MS Wormer Netherlands
+31 (0)75 647 5747

Heb je vragen over de beurs of een vraag over iets anders, neem dan gerust contact met ons op!    nl_NLDutch