Een reis terug in de tijd

De Leveranciersdagen gaat nu al een tijd mee. Het is de grootste najaarsbeurs van Europa binnen de promotionele industrie. Vorige jaar vierde De Leveranciersdagen haar 10 jarig jubileum. Daarom voor jou de mogelijkheid om een blik te werpen op het verleden en het succes van de Leveranciersdagen! Scroll naar beneden en neem gerust een kijkje.

De Leveranciersdagen 2022

De Leveranciersdagen 2020

De Leveranciersdagen 2019

De Leveranciersdagen 2018

De Leveranciersdagen 2017

De Leveranciersdagen 2016

Positieve sfeer!

Met 129 standhouders, tegen de 1.000 bezoekers uit binnen- en buitenland en bijna 400 vakgenoten aan tafel tijdens de Night of the PromZ mogen we weer vaststellen dat De Leveranciersdagen 2016, georganiseerd door Het Portaal Uitgevers – in samenwerking met het PPP – een geslaagd vakevenement was. De positieve sfeer en stemming bij de suppliers en distributeurs was duidelijk te merken, een goed teken voor de promotionele productenbranche.
Tijdens de dineravond werden de vakprijzen Supplier of the Year (in 2 categorieën), Leverancier van het Jaar en Best Online Performance uitgereikt, evenals de twee Publieksprijzen. De presentatie van de avond was in handen van tv-personality Pernille La Lau.

De Leveranciersdagen 2015

Geslaagd vakevenement

Met 126 standhouders (iets meer dan de 120 van vorig jaar) en 1.006 bezoekers (167 meer dan vorig jaar) is er weer sprake van een geslaagd vakevenement, georganiseerd door Het Portaal Uitgevers, in samenwerking met het PPP. Op dag 1 werd de beurs door 593 personen bezocht en op dag 2 door 413 vakgenoten. Opvallend is dat maar liefst 115 bezoekers afkomstig waren uit het buitenland, hoofdzakelijk België.
Ook de seminars, de Kennissessie en de PPP-vakborrel werden goed bezocht. Ook de Night of the PromZ, het vakfeest van PromZ Vak na afloop van de eerste beursdag, was met haast 400 gasten een topper!
Tijdens die avond werden de vakprijzen Supplier of the Year, Leverancier van het Jaar en Best Online Performance uitgereikt. De presentatie van de avond was in handen van Rutger Mollee.

De Leveranciersdagen 2014

Night of the PromZ wordt een traditie

Met ruim 120 standhouders en 839 bezoekers zijn de Leveranciersdagen 2014 weer een geslaagd vakevenement geweest. Na afloop van de eerste beursdag was er de drukbezochte PPP-borrel, gevolgd door de Night of the PromZ. Deze feestavond, waar ook de vakprijzen aan de suppliers en distributors werden uitgereikt, is zeer enthousiast ontvangen. Maar liefst 347 suppliers en distributors maakten deze avond mee. Geen stoel bleef onbezet.
Het was een perfecte ‘try out’ voor een nieuwe traditie in de branche. De Night of the PromZ moet een vast onderdeel worden van de Leveranciersdagen, is de conclusie.

De Leveranciersdagen 2013

Meer bezoekers ondanks terrasweer

Ondanks de hoge temperaturen en het terrasweer bezocht een groot aantal distributeurs De Leveranciersdagen, die op 4 en 5 september in de Jaarbeurs werden gehouden. Maar liefst 801 bezoekers kwamen naar de beurs. In 2012 waren dat er 744. Dit jaar telde de vakbeurs voor de promotionele branche 120 standhouders, tegen 100 in 2012.
Zowel de standhouders als de bezoekers waren erg tevreden over het evenement. Opvallend vaak viel ook te beluisteren dat men af wil van het doemdenken. Een positieve mindset lijkt weer de overhand te krijgen: het dieptepunt is voorbij, betere tijden en nieuwe kansen komen eraan!
Opvallend was ook dat veel jonge mensen uit het vak naar De Leveranciersdagen waren gekomen. Ook de jongere generatie komt kennelijk graag naar een driedimensionaal evenement waar het eigen vak centraal staat en waar netwerken en face-to-face contact mogelijk zijn.
Op beide dagen konden de bezoekers praktijkgerichte seminars bijwonen. Die werden goed gewaardeerd. Met name was men onder de indruk van het inspirerende en levendige seminar Verkopen bij Tegenwind van Frank van Leer, georganiseerd door Xindao.

De Leveranciersdagen 2012

Vak zeer tevreden over De Leveranciersdagen

De eerste editie van De Leveranciersdagen heeft 744 bezoekers getrokken. Deze waren aangenaam verrast door de omvang van de beurs. Sommige bezoekers hadden te kort tijd ingepland…
We vroegen een aantal standhouders en bezoekers om een korte reactie op de eerste editie van deze vakbeurs voor de promotionele productensector.
Henk Groothuis, HMZ: “Wij zijn geen beurzenmensen. Maar ik heb me laten overhalen en het is me allerminst tegengevallen! In totaal hebben we zo’n 80 ingevulde beursformulieren verzameld en daar zitten toch zeker 10 interessante prospects tussen.”
Henri van de Braak, Kurz International: “Ik heb het enorm naar mijn zin gehad. Goede leveranciers en een professionele uitstraling, hoewel de looproute mij niet altijd even duidelijk was. Het was de tijdsinvestering zeker waard en ik heb nieuwe leveranciers ontmoet met wie ik verwacht leuke zaken te kunnen doen.”
Martijn Verwaal, PSL: “Wij zijn heel tevreden. Een goede locatie, mooi en ruim opgezet met redelijk veel bezoekers. Qua timing was dit voor ons perfect, want we hadden een aantal nieuwe dingen te laten zien.”
Robert van Enschot, Vepa: “Ik vond de beurs goed en duidelijk van opzet. Even contact leggen en hernieuwen voor het einde van het jaar, dat is plezierig en nuttig. De toegevoegde waarde zat voor mij in een aantal nieuwe producten die ik heb gezien en waar ik wel iets mee kan.”
Erik Kok, Senator: “Beide dagen waren druk en de kwaliteit van de bezoekers bleef hoog. Aanvankelijk was ik bang dat twee dagen te veel van het goede zou zijn. Maar niets bleek dus minder waar.”

nl_NLDutch