Leveranciersdagen acties

Laat deze acties niet liggen

We zijn blij dat zoveel mensen hebben toegezegd naar De Leveranciersdagen te komen. Er zijn genoeg redenen om het 10-jarig jubileum niet te missen. Met meer dan 170 exposanten uit 14 landen is dit de grootste beurs in onze branche in Noord-Europa.

Speciaal voor onze bezoekers zijn er een aantal ludieke acties ontwikkeld. Die mag je echt niet missen!

Gratis koffiebeker
Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een eigen koffiebeker (aangeboden door Elasto – stand 370), waarmee je de gehele beursdag je koffie kunt bijvullen. Een klein voorproefje op hoe de ‘kantoorwereld’ er uit gaat zien na het verbod op single use plastic en kartonnen bekers met plastic lining.

Gratis WK beanie met je eigen naam
We weten allemaal dat het WK voor de deur staat. Het eerste WK dat in onze winter gespeeld gaat worden. Araco laat samen met Elinco zien wat je eventueel zou kunnen doen als distributeur.

Iedereen krijgt bij binnenkomst een beanie (zwart, rood of oranje). Mochten ze op zijn bij binnenkomst dan kan je altijd langsgaan bij Araco (stand 454). De beanie kun je vervolgens laten borduren met je eigen naam (bij Elinco stand 178). Een beanie geheel in WK kleur (voor zowel Nederland als België én Duitsland). Hoe leuk is dat?

Pak deze acties mee en neem de tijd om meer dan 170 suppliers te bezoeken. We zijn niet voor niets twee dagen geopend. Vergeet je niet in te schijven voor de Night of the PromZ Party, met onder meer de uitreiking van de Leverancier en Supplier van het jaar ’22, een hele toffe soulband en nog veel meer! Wees er snel bij want we zitten bijna vol. En in dit geval is vol ook echt vol.

We hebben er als organisatie heel veel zin en hopen jullie woensdag en/of donderdag te ontmoeten.

Heel veel plezier op De Leveranciersdagen 2022!