LEVERANCIER EN SUPPLIER VAN HET JAAR 2021

Tijdens de borrel op de eerste dag van De Leveranciersdagen, werden de Awards voor de Leverancier en Supplier van het jaar 2021 uitgereikt. De prachtige winnaarsprijzen werden speciaal ontwikkeld door De Tingieterij.

Iedereen was blij dat we elkaar weer op een ‘normale’ manier konden ontmoeten en na een radiostilte van een jaar konden er dus ook weer prijzen uitgereikt worden voor de Leverancier en Supplier van het Jaar. Dit jaar werd een nieuwe juryprijs toegevoegd, te weten de Start-Up van het jaar. Deze prijs is in het leven geroepen om relatief nieuwe bedrijven in onze branche te ondersteunen met aandacht.

De vakjury Leverancier van het jaar werd gevormd door Esther Smit (Oxious), Franks Glas (Logochoc), Maurice Stroevenbeld (Interall, winnaar 2019), Bob Heerius (Xindao, winnaar 2019), Peter van Gestel (PromZ) en John-Michael Swaab (Het Portaal).

De vakjury Supplier van het jaar bestond uit Chantal Paters (Amigo Promotion), Jeroen Sölner (Eco Giving), Lex van den Bosch (namens PPP), Marco Stalenhoef (Webo), Cor van Engelenhove (Maxilia), Peter van Gestel (PromZ) en John-Michael Swaab (Het Portaal)

Er werd massaal gestemd dit jaar. Meerdere genomineerden hadden dan ook campagnes opgezet om stemmen te werven. Dat heeft zeker gewerkt, want nog nooit kwamen er zoveel stemmen binnen. De Award-uitreiking werd bezocht door meer dan 250 mensen uit het vak. In de volgende PromZ Vak zal een uitgebreid artikel over de Awards te vinden zijn.

Leverancier van het jaar:

Winnaar:

Robitex

Eervolle vermeldingen:

Knegt & Leeflang

Compacon

Best Online Performance:

Winnaar:

IGO Promo

Eervolle vermeldingen:

Maxilia

Fortune Factory

Beste Start-up:

Winnaar:

Eco Giving

Eervolle vermeldingen:

PD Solutions

PromoXL

Meeste publieksstemmen

Interimage

Supplier van het Jaar 2021

Generalisten:

Winnaar:

Xindao

Eervolle vermeldingen:

PF Concept

Giving

Specialisten:

Winnaar:

Interall

Eervolle vermeldingen:

Oxious

The Gift